Szűrés

A(z) MWC 2013 kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott a Nokia Lumia 720

2013. február 25. -

A Nokia középkategóriás újdonsága, a Lumia 720 a nagy fényerejű Carl Zeiss optika és a HAAC sztereo mikrofon jóvoltából gyorsan belophatja magát a fotózás és videózás megszállottjainak szívébe, de mindenki számára jó választás lehet, aki egy kellemes tudású Windows Phone 8 mobilra vágyik.

Tovább

Nokia Lumia 520 – Megéri az árát

2013. február 25. -

A finn gyártó a Mobile World Congress során mutatta be a Windows Phone 8 rendszerű Lumia 520-ast, melynek külső megjelenése és technikai tudása is azt sugallja, hogy egy középkategóriás mobilról van szó, ám az árcéduláját látva egyértelművé válik, hogy egy belépőszintet képviselő okostelefont köszönthetünk "személyében".

Tovább

Huawei Ascend P2: a világ leggyorsabb 4G LTE okostelefonja

2013. február 25. -

A Huawei az MWC keretében mutatta be az Ascend P2 mobilt. Az 1,5 GHz-es, négymagos processzorral rendelkező okostelefon negyedik kategóriás LTE eszköz, amely akár 150 Mbit/s letöltési sebességre is képes. A mindössze 8,4 milliméter vastag, fekete és fehér színekben megjelenő készülék előlapját egy 4,7 colos IPS HD kijelző uralja, melyet második generációs Gorilla Glass üveg véd a külső hatásoktól. 

Tovább

Ismét lencsevégen az Ascend P2

2013. február 22. -

Újabb élőfotók láttak napvilágot a Huawei csúcsmobiljáról, melynek hivatalos bemutatójára a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congressen kerül sor.

Tovább